Trappstädning
trappstäd_städexperten

Trappstädning


Att trapphuset hålls rent och fräscht är inte bara viktigt för att skapa trivsel bland besökare och hyresgäst - det förebygger även skadegörelse. Vi har bred erfarenhet av att städa trapphus åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi följer alltid samma överenskomna städschema så att du alltid är garanterad ett fläckfritt resultat utan krångel. Under vissa årstider kan det behövas extrainsatser för att hålla trapphuset i bra skick kontinuerligt, vilket vi bedömer gemensamt och kommer överens om åtgärd. Vi anpassar alltid våra tjänster efter kundens behov och önskemål. Därför är det i så stor utsträckning som möjligt upp till dig som kund att avgöra hur och hur ofta trappstädningen ska utföras. Baserat på dina behov tar vi fram rutiner som efterlevs utan undantag. Om behovet finns går det utmärkt att välja till extratjänster i anslutning till trappstädningen. Det kan exempelvis innefatta städning av tvättstuga, källare eller vind.


Om du har frågor om våra tjänster eller vill ha en gratis offert tveka inte att kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dig som kund .

Om Städexperten

Vår kundkrets består av såväl privatpersoner som företag, organisationer och offentlig verksamhet. Vi arbetar främst i Halmstad med omnejd, men när det gäller större uppdrag kan vi arbeta i nästan hela Sverige. Läs mer

Adress:

Städexperten Sydsverige AB

Blåsbackegatan 8

302 47 Halmstad

Telefonnummer:

+46(0)736 40 40 47

Epost:

info@stadexperten.net

Copyright 2020 Ⓒ Städexperten Sydsverige ABDen här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera