Entrémattor
entrémattor_städexperten

Entrémattor


Det är viktigt - redan i projekteringsfasen – att man upprättar en effektiv rengöringszon för att stoppa insläpning av smuts och skräp. Detta för att skona golvbeläggningen och minska rengöringskostnaderna. I extremt hårdtrafikerade entréer är det viktigt att ha mycket effektiva mattor, som tar upp stora mängder smuts och fukt och som samtidigt ger entrén ett attraktivt utseende. Rengöringszoner från utomhusytor bör börja med ett avtorkningsgaller för att stoppa insläpning av grova partiklar i första steget. Därefter läggs en avtorkningsmatta som håller tillbaka fukt och mindre partiklar. En sådan bör också placeras vid övriga smutsbelastade områden, exempelvis mellan fabrik och kontor, mellan kök och restaurang, samt bredvid och i hissar. Ungefär 80% av all smuts kommer in via entrén men med en matta förs den inte vidare in genom lokalerna. Mattorna minskar golvslitaget, städinsatserna och håller lokalerna fräscha längre. All smuts, sand och väta fastnar i mattan och golven fortsätter att vara rena och fina. Ett rent och fint golv är mer inbjudande för kunder men gör även arbetsmiljön för de anställda bättre. Oavsett om man är gäst, kund eller anställd känns alltid en entrématta inbjudande och trevligt. Därför det är viktigt att tvätta mattan regelbundet och vi kan hjälpa Er med det.


Om du har frågor om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss för en skräddarsydd lösning.

Om Städexperten

Vår kundkrets består av såväl privatpersoner som företag, organisationer och offentlig verksamhet. Vi arbetar främst i Halmstad med omnejd, men när det gäller större uppdrag kan vi arbeta i nästan hela Sverige. Läs mer

Adress:

Städexperten Sydsverige AB

Blåsbackegatan 8

302 47 Halmstad

Telefonnummer:

+46(0)736 40 40 47

Epost:

info@stadexperten.net

Copyright 2020 Ⓒ Städexperten Sydsverige ABDen här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera