Högtryckstvätt
högtryckstvätt_städexperten

Högtryckstvätt


En högtryckstvätt är en maskin som pressar ut vatten i en tunn stråle,under högt tryck,och används att göra rent med. Högtryckstvättens primära användningsområde är rengöring av fasader, tak eller av plattor, sten, trä eller terraser. Att göra rent med en högtryckstvätt går mycket fortare än vid andra mer traditionella rengöringsmetoder. Den här typen av rengöring innebär att man kan utesluta kemikalier och enbart arbeta med vatten som verktyg. Det trycksatta vattnet sparar stora mängder vatten och pengar. En trädgårdsslang med ett tryck på 4 bar använder ca 3500 liter vatten per timme, medan en högtryckstvätt med ett tryck på 100 bar använder endast 400 liter vatten per timme. Rengöringseffekten hos en högtryckstvätt är också betydligt högtre än den hos trädgårdsslangen. Högtryckstvättar används idag framgångsrikt inom många arbetsområden. Några av dem är fasadtvätt och klottersaneringar.


Om du har frågor om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss.

 

Om Städexperten

Vår kundkrets består av såväl privatpersoner som företag, organisationer och offentlig verksamhet. Vi arbetar främst i Halmstad med omnejd, men när det gäller större uppdrag kan vi arbeta i nästan hela Sverige. Läs mer

Adress:

Städexperten Sydsverige AB

Blåsbackegatan 8

302 47 Halmstad

Telefonnummer:

+46(0)736 40 40 47

Epost:

info@stadexperten.net

Copyright 2020 Ⓒ Städexperten Sydsverige ABDen här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera