Golvvård
golvvård_städexperten

Golvvård


Att vårda sina golv är nödvändigt för att inte golvmaterialet ska bli utslitet för fort. Ett obehandlat golv kan vara svårt att hålla snyggt. Det beror på att golvytan är öppen och smutsen tränger ner djupt i materialet. Golvet kan börja lukta illa och blir strävt och svårstädat. Vi hjälper dig med alla typer av golvvård, från daglig skötsel och polering till nollställning och årliga underhållsprogram.

Vi arbetar med olika tekniska lösningar för att nå bästa resultat. Man skyddar golven mot slitage genom att behandla dem med olika slags medel beroende på golv typ, oftast med vax eller polish. Vi gör golvvård på linoleumgolv, plastgolv, trägolv, stengolv, betong, textilmattor och m.m.

Korrekt utförd golvvård gör att golvytan blir mer ergonomiskt lättstädad, ger ett bättre estetiskt intryck och förlänger dessutom golvmaterialens livslängd.


Om du har frågor om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss för en skräddarsydd lösning som

passar dig som kund bäst.

Om Städexperten

Vår kundkrets består av såväl privatpersoner som företag, organisationer och offentlig verksamhet. Vi arbetar främst i Halmstad med omnejd, men när det gäller större uppdrag kan vi arbeta i nästan hela Sverige. Läs mer

Adress:

Städexperten Sydsverige AB

Blåsbackegatan 8

302 47 Halmstad

Telefonnummer:

+46(0)736 40 40 47

Epost:

info@stadexperten.net

Copyright 2020 Ⓒ Städexperten Sydsverige ABDen här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera