Fönsterputs
Städfirma i Halmstad
fönsterputs_företag_städexperten

Fönsterputs företag


Vi har många års erfarenheter av olika typer av fönsterputsning och den utgör en stor del av vår verksamhet. Rena fönster ger en ljusare, bättre, trevligare och mer representativ arbetsmiljö.

Åt våra företagskunder utför vi alla typer av fönsterputsningar efter Era önskemål, allt ifrån engångsuppdrag till abonnemang med olika intervall. Minsta debitering är 1 timme därefter

debiteras varje påbörjad halvtimme.

Nu kan vi erbjuda våra kunder fönsterputs även med utrarent vatten.(avjoniserat vatten)


Vad är ultrarent vatten?


Renat vatten/ekovatten/ultrarent vatten/UltraH2O med flera beteckningar, är kranvatten som filtreras

och avjoniseras så att ämnen som kalk, klor, salter och tungmetaller försvinner. För att återfå sin naturliga balans, drar vattnet åt sig smuts från ytan och lämnar inga restprodukter kvar på den.

När tappvattnet blivit av med sina normala partiklar så blir vattnet extremt mjukt och man kan göra

rent med det. Miljövänligare än så här kan det inte bli. Och eftersom man även sköljer av ytan med filtrerat vatten så blir det inte bara rent utan även helt fritt från fula rinningar/kalkavlagringar som vanligt tappvatten lämnar efter sig på t.ex.glas. Ultrarent vatten-tekniken kan med fördel användas inte bara vid fönsterputs och fasadtvätt utan även inom annan typ av rengöringsobjekt såsom rengöring av utomhusskyltar, busskurer, båtar, husvagnar, kapell och flaggstänger.

 

Om du har frågor om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss för en skräddarsydd lösning som

passar dig som kund bäst.

Om Städexperten

Vår kundkrets består av såväl privatpersoner som företag, organisationer och offentlig verksamhet. Vi arbetar främst i Halmstad med omnejd, men när det gäller större uppdrag kan vi arbeta i nästan hela Sverige. Läs mer

Adress:

Städexperten Sydsverige AB

Blåsbackegatan 8

302 47 Halmstad

Telefonnummer:

+46(0)736 40 40 47

Epost:

info@stadexperten.net

Copyright 2019 Ⓒ Städexperten Sydsverige AB